Скажіть меланомі “ні” – перевірте родимки.

2-го травня разом з партнерами Перемога, Медична лабораторія “ДІЛА” та Медична мережа “Добробут” ми успішно провели захід Скажіть меланомі “ні” – перевірте родимки. – безоплатну перевірку родимок.

Це вже другий рік поспіль, коли захід зустрів ажіотаж. Цього року всі часові слоти для перевірки родимок були закриті за 5 годин.

📌 Результати нашої акції вражають:
• Лікарі успішно перевірили 133 людини;
• 13 осіб отримали направлення на видалення підозрілих родимок з подальшою гістологічною оцінкою. У порівнянні з минулим роком лікарі направили на видалення родимки 4 людей.

Такий значний приріст порівняно з минулим роком свідчить про збільшення обізнаності про рак шкіри серед наших учасників. Тепер люди розуміють, що потрібно показати лікареві підозрілі родимки, і завдяки цьому активніше звертаються до медичних фахівців.

☝️ Не забувайте, що рання діагностика раку шкіри є ключем до повного одужання.
Якщо ви маєте родимки, що вас турбують і ви не встигли прийти на наш захід, не засмучуйтесь. 20 травня ГО “Стоп меланома” в рамках Дня меланоми 2024 проводять аналогічні заходи в 14 містах України.

👉 Для цього потрібно попередньо записатись на прийом за посиланням.

Якщо вашого міста немає в списку, то ви можете записатись до сімейного лікаря, який у разі необхідності дасть вам електронне направлення до дерматолога на безоплатну перевірку.

Слідкуйте за своїм здоров’ям та робіть регулярні обстеження – ваше здоров’я в ваших руках!